Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A farkasbogyó az egyik leggazdagabb rosttartalmú élelmiszer. A gyümölcshús tömegének több mint 20%-a természetes növényi rost, mely – különösen sok húst fogyasztók számára – nélkülözhetetlen tápanyag az emésztés és bélrendszer egészséges működésében.

Ismeretes, hogy a magas rosttartalmú élelmiszerek glikémiás indexe is relatíve alacsonyabb, ami nagy mértékben befolyásolja a vércukorszint egyensúlyban tartását.

A gojiban található oldható rostok ugyancsak aktív szerepet játszanak a felesleges koleszterin eltávolításában és mérséklik a szívbetegség kockázatát. Több kutatás eredménye is rámutatott az egészséges szív- és érrendszer, valamint az alacsony vérnyomás egyértelmű kapcsolatára az oldható rostok bevitelének mértékével.

Rosttartalom

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.