Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

„Majd 4 évvel ezelőtt HPV vírust diagnosztizáltak bennem. Aki esetleg nem ismerné, annak elárulom, ez egy olyan vírus, ami - hasonlóan a többihez - alattomos és gonosz: szexuális úton terjed, hosszú ideig akár tünetmentes is lehet, magas kockázati tényező, ugyanis nőknél növeli a méhnyakrák kialakulásának valószínűségét, gyógyítása pedig nem ismert.

A szakorvosi vélemény rendre ugyanaz: „Csak az immunrendszer képes legyűrni a vírust, úgyhogy immunrendszere megerősítése érdekében kerülje a stresszhelyzeteket és éljen egészségesen!"

Remek! Nyilván simán menni fog egy ilyen stresszmentes és egészséges világban. Telt múlt az idő, közben meg is feledkeztem a dologról, s megfertőztem a párom is. Azon nyomban kutatni kezdtem, mi mód van arra, hogy örökre megszabadítsam testem ettől az átkozott betegségtől. Ekkor akadtam a goji bogyóra, mint intenzív természetes immunerősítőre. Nem voltam rest, vettem is jó pár csomaggal, minden nap egy jó marékkal ettem belőle (megjegyzem finom, azóta is eszem és a kislányom, szüleim is rákaptak). Körülbelül 4 hónapja fogyaszthattam a bogyót, amikor az utolsó szűrővizsgálatom végre negatív lett. Hurrá! Lőttek a HPV-nek, éljen a goji bogyó!

T.B."

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.