Rendelés

Keresés

Termesztés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

„Túrakedvelők bizonyára ismerik a legendásan nehéz Mátra-bérc teljesítménytúrát. Ez egy 56 km hosszú, 2800 méter szintemelkedésű túra, melyet 13 óra alatt kell teljesíteni. Hét alkalommal teljesítettem a túrát 2009-ig, ebből egyszer sikerült 10 óra alá szorítanom a szintidőmet. Ehhez - emelkedőket kivéve - szinte folyamatos futásra, és teljesítőképességem határainak már-már áthágására volt szükségem. Célba érve teljesen egyértelmű volt, hogy számomra ez a maximum. Ennél jobb időt soha nem fogok tudni elérni.

2010. áprilisában ismét elindultam a túrán 8. alkalommal, átlagos felkészültséggel, átlagos időjárási viszonyok mellett. A túra harmadánál már láttam, hogy ez most egész jól megy, nem fogok rossz időt futni, de azt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy végül több, mint 1 órát verek rá a megdönthetetlennek hitt rekord időmre. Sokat gondolkodtam rajta utólag, hogy milyen tényező állhatott e mögött a (számomra) emberfeletti teljesítmény mögött. Kizárásos alapon arra jutottam, hogy ez az 5 hónappal a túra előtt elkezdett goji bogyó fogyasztásnak köszönhető, melynek napi adagját a túra előtti hétben duplájára emeltem.

Azért még szkeptikus maradtam egy picit a magyarázattal kapcsolatban egészen addig, míg nem olvastam, hogy kínai olimpikonok sokáig elhallgatott titkos „fegyvere" pont a goji bogyó. Azt hiszem ezt minden sportoló, aktív vagy csak energiára vágyó embernek ki kell próbálnia. Én azóta már nemcsak kúraszerűen, hanem rendszeresen eszem a gojit, és soha nem is fogom abbahagyni. "

„Érdekes gyümölcs, nagyon félve kezdtem el a fogyasztását. A kezdeti idegenkedést követően rájöttem, hogy csak, mint újdonságtól tartottam. Már elmondhatom, hogy hozzá is szoktam, hiszen több, mint fél éve hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Korábban még hallomásból sem ismertem a gojit. Eleinte csak mogyoróval, dióval keverve ettem. Az íze így olyan volt, mint a Diákcsemegéé. Kirándulások, hosszabb üdülések alkalmával a napi adagot kis csomagokban előre elkészítem, nehogy egyetlen nap is kimaradjon.

Összegezve: ízletes és a fogyasztását mindenkinek ajánlom. A hideg hónapok alatt még beteg sem voltam. A közérzetem szuper, miközben körülöttem sokan betegek. Jól érzem magam a bőrömben, hiszen a „hosszú élet gyümölcsét” eszem!

Erika"

 

 

Cookie-k: Weboldalunk cookie-k segítségével szabja személyre szolgáltatásait, javítja a felhasználói élményt.
Honlapunk használatával ön elfogadja az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatunkat.